Šport
4285 ogledov

Z igrišča odšla na invalidskem vozičku

Mihaela Buzarnescu Solzna Romunka je pomahala gledalcem, ki so jo nagradili z aplavzom.
Meteorski vzpon romunske teniške zvezdnice je prekinila grozljiva poškodba.

Romunka Mihaela Buzarnescu, ki se je pred dnevi veselila prve lovorike na WTA Touru in se povzpela na 20. mesto lestvice WTA, kar je njena najboljša uvrstitev v karieri, je bržkone končala letošnjo sezono.

V tretjem krogu kanadskega turnirja v Montrealu je morala predati obračun proti branilki naslova Ukrajinki Elini Svitolini, potem ko je v osmi igri odločilnega niza utrpela hudo poškodbo gležnja. Svitolina je napredovala z izidom 6:3, 6:7(5), 4:3.

Romunka je v solzah končala njeno najboljšo sezono doslej, v kateri je enega izmed vrhuncev dosegla z uvrstitvijo v osmino finala OP Francije. Po padcu na osrednjem igrišču kanadskega turnirja serije Premier 5 se je na tleh zvijala od bolečin in ob besedni podpori sodnice, nasprotnice in pobiralcev žog le nemočno čakalo na prihod fizioterapevta, kar je trajalo kar nekaj minut.

Ob tem so se po okolici razlegli kriki bolečine, ki nikogar niso pustili ravnodušnega.

30-letno Romunko so na igrišču za silo zakrpali, nato pa so jo z invalidskim vozičkom odpeljali v garderobo, od koder se je odpravila v bolnišnico na dodatne preiskave. Svitolina jo je med posredovanjem zdravniške službe držala za roko.

Komentarjev 1
  • Jessica_Flower 16:43 10.avgust 2018.

    Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu. Bliski sorodnik je bil brez zaposlitve šest mesecev in mesec dni nazaj je bila njena nagrada 25.369 $, ki je delala d0maa 4 ure ...prikaži več na dan ...... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.Earn91.Com

Sorodne novice