Šport
31 ogledov

Zaradi napake ji grozijo s smrtjo

Vrdoljak Mulgrew Legia Varšava Glasgow Celtic EPA
Za napako Legie iz Varšave, ki je proti Celticu v igro poslala suspendiranega nogometaša, naj bi bila kriva uslužbenka kluba Marta Ostrowska. Navijači ji zdaj grozijo s smrtjo.

Varšavska Legia je v 3. predkolu Lige prvakov na zelenici s kar 6:1 odpravila Celtic, a bila nato zaradi proceduralne napake kaznovana, v zadnje predkolo najelitnejšega klubskega tekmovanja pa se je uvrstil škotski velikan. Ta naj bi se zdaj pomeril z Mariborom.

Vročekrvni navijači varšavskega kluba so zdaj izvedeli za ime osebe, ki je napako zakrivila. To je Marta OstrowskaBartosz Bereszyński, nogometaš, ki še ni odslužil rdečega kartona iz minule sezone, naj bi jo pred tekmo vprašal, če ima pravico nastopa, odgovor pa je bil, "da ga nič naj ne skrbi" so zapisali pri sportowefakty.pl. Igralec je nato odigral štiri minute proti Celticu, a ker ni bil prijavljen za dvoboja s St. Patrickom v prejšnjem kolu, mu kazen po mnenju Uefe še ni potekla.

"To smo izvedeli v avionu. Bili smo v šoku, tega nismo mogli verjeti. Menimo, da je odločitev nepravična. Tudi Debrecen je pred nekaj leti nastopal z neprijavljenim igralcem, a je moral plačati le kazen v višini 15 tisoč švicarskih frankov," je za 24sata.hr dejal kapetan Legie Ivica Vrdoljak. Legia se je pritožila, pri Uefi pa naj bi dokončno odločitev sprejeli jutri. 

Še najtežje je v tem trenutki nesrečni Ostrowski. Vodilni možje Legie so že napovedali, da bodo ostro kaznovali krivca za napako, ki jim je vzela možnosti za igranje v Ligi prvakov, povrh vsega pa je začela prejemati tudi smrtne grožnje navijačev varšavskega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.