Šport
59 ogledov

Zavec prestal operacijo komolca

dejan zavec Facebook profil Dejana Zavca
Slovenski boksar Dejan Zavec je po desnem prestal tudi operacijo levega komolca, ki jo je opravil dr. Oskar Zupanc. Zavec se želi vrniti v ring še pred koncem leta.

"No, pa je dr. Oskar Zupanc poskrbel, da s komolci ne bo (upam!!!) več težav ..." je po uspešno opravljeni operaciji levega komolca na svojem Facebook profilu zapisal Dejan Zavec. Mr. Sympatikus je podoben operativni poseg pred nekaj meseci opravil tudi na desnem komolcu, tako da zdaj s tem res ne bi smel imeti več težav. Poškodba levega komolca je Zavca sicer prisilila, da je odpovedal borbo proti Šerzodbeku Alimjanovu, neznanemu Uzbekistancu, rojenemu v Kirgiziji, s katerim bi se moral pomeriti to soboto v Berlinu.

Kdaj bo Zavec lahko normalno nadaljeval s treningi, še ni jasno. Najbrž bo potreboval vsaj dva meseca prisilnega počitka, preden bo spet lahko začel delati s polno paro. Prav tako je zelo malo znanega o njegovem naslednjem dvoboju, zagotovo pa si Zavec želi znova v ring še pred koncem letošnjega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.