Šport
31 ogledov

Zavec mora na operacijo

zavec uushona Nino Verdnik
Dejan Zavec je v soboto na navdušenje polne dvorane Tabor in okoli 300 tisoč Slovencev pred malimi zasloni premagal Namibijca Bethuela Uushono. Dvanajst rund dolga bitka pa je pustila tudi posledice na Ptujčanu.

Dejan Zavec pri 36 letih seveda ni več med najmlajšimi, tako da mora v tej fazi kariere še veliko pozorneje poslušati svoje telo. Zavec je že v zelo zgodnjem nedeljskem jutru v konferenčni sobi mariborske dvorane Tabor namignil, da bo moral v prihodnjih dneh znova pod nož. Zle slutnje so se na žalost izkazale za pravilne. Najboljšega slovenskega boksarja vseh časov v četrtek čaka operacijski poseg.

"Že v četrtek grem na operacijo oziroma artroskopijo desnega komolca, v katerem sem imel podobne bolečine kot v levi roki pred povratnim obračunom z Rafaelom Jackiewiczem in med njim septembra leta 2010. Kako resna je poškodba, bo jasno, ko bo dr. Zupanc 'odprl' komolec, glede na izkušnje, ki smo jih pridobili po prvem odlično opravljenem posegu, pa predvidevamo, da bom lahko spet začel trenirati po približno poldrugem mesecu mirovanja," je za Delo dejal Dejan Zavec, ki mu seveda želimo čim hitrejše okrevanje.

Komentarjev 1
  • ebunny 16:16 28.marec 2012.

    http://adf.ly/6kp5U