Šport > Zimski športi
64830 ogledov

Hud padec in grozljiva poškodba končala sanje Američanke, tako hudo naj bi bilo

Nina O'Brien
1/10
Profimedia
Ameriška smučarka je po grozljivem padcu tik pred ciljem pristala v bolnišnici.

Medtem ko smo slovenski športni navdušenci nestrpno pričakovali napad naše Mete Hrovat na olimpijsko medaljo, je na veleslalomu na Olimpijskih igrah vsem gledalcem širom sveta zastal dih ob nastopu Nine O'Brien.

Meta Hrovat Veleslalom (Ž) Šport Hrovatovi se je nasmihala medalja, žal se ni izšlo

Nesrečna ameriška smučarka je namreč zaključila svoj olimpijski nastop pri predzadnjih vratcih druge vožnje, potem ko jo je pri zavoju tik pred njimi raztegnilo, pri tem pa ji grozljivo obrnilo nogo.

Leva noga glavne ameriške adutinje po odstopu Mikaele Shiffrin je bila na sredini prelomljena ter obrnjena v napačno smer in cel svet je z grozo opazoval, kako je nesrečna smučarka obležala v bolečinah, preden ji je na pomoč priskočila zdravniška služba, ki jo je po kar 15 minutah oskrbe na progi prepeljala v bolnišnico.

Splet so nemudoma preplavili posnetki grozljive nesreče in fotografije poškodbe, medtem pa so se oglasili tudi iz ameriške smučarske ekipe, iz katere so najprej sporočili, da je po hudem padcu njihova smučarka pri zavesti ter da se normalno odziva, nato pa celo zapisali, da jo je v bolnišnici najbolj skrbelo, kako dolgo so morali zaradi nje prekiniti tekmo ter kako hitro je bila na poti.

O'Brienova je sicer bila glavni ameriški adut za medaljo, potem ko je po prvi vožnji zasedala odlično šesto mesto in je bila zaradi odstopa Shiffrinove daleč najbolje uvrščena Američanka. Po padcu O'Brienove je bila na koncu najboljša Američanka Paula Moltzan na 12. mestu.

Po prvih neuradnih poročilih naj bi si nesrečna Američanka zlomila mečnico in golenico v levi nogi, ali je prišlo še do kakšne dodatne poškodbe, pa bodo pokazali dodatni pregledi.

Komentarjev 1
  • Imelda_Wolff 11:00 07.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice