Šport > Zimski športi
45 ogledov

Kaj tokrat pripravljajo orli?

domen prevc Epa
Na startni listi v Innsbrucku je šest Slovencev.

Smučarske skakalce danes ob 14. uri v Innsbrucku čaka tretja tekma novoletne turneje. Na njej bo nastopilo vseh šest Slovencev, ki so nastopili v petkovih kvalifikacijah.

peter prevc Mešani odzivi Šport Prevc: "Ne morem vriskati od veselja."

V kvalifikacijah je bil med Slovenci najboljši Timi Zajc na sedmem mestu, Domen Prevc je bil 11., Peter Prevc 16., Anže Lanišek 30., Cene Prevc 34., Rok Justin pa 37.

Najboljši je bil Norvežan Marius Lindvik, drugo mesto je zasedel Avstrijec Stefan Kraft, tretji pa je bil Nemec Karl Geiger. Vodilni na novoletni turneji in v svetovnem pokalu Japonec Ryoyu Kobayashi si je delil sedmo mesto z Zajcem.

timi zajc Innsbruck Šport Slovenci stoodstotni, Zajc med najboljšimi

Zajc se bo na tekmi v prvi seriji pomeril s Švicarjem Dominikom Petrom, Lanišek bo skakal s še enim Švicarjem Simonom Ammannom, Cene Prevc z Norvežanom Robertom Johanssonom, Peter Prevc z Japoncem Naokijem Nakamuro, Justin s še enim Japoncem Daikijem Itom, Domen Prevc pa s še enim Švicarjem Gregorjem Deschwandnom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.