Šport > Zimski športi
916 ogledov

Nove odpovedi, ostali le še dve prizorišči!

smučarski skoki Kuusamo EPA Simbolična fotografija.
Mednarodna smučarska zveza (Fis) je sporočila, da je zaradi pandemije novega koronavirusa odpovedala še štiri preizkušnje poletne velike nagrade v smučarskih skokih.

Tekem v kazahstanskem Sušinsku in ruskem Čajkovskem ne bo, edini moški poletni preizkušnji bosta tako v Wisli, preostala ženska pa v češkem Frenštatum je sporočili iz FIS.

Nordijski center Foto Šport Planica navdihnila Poljaka, da je sinu zgradil skakalnico

Najboljši smučarski skakalci se bodo poleti pomerili le na napravi Adama Malysza v Wisli, in sicer predvidoma 22. in 23. avgusta, skakalke pa 15. avgusta čaka edina posamična tekma poletne VN na Češkem.

Moške in ženske tekme v Sušinsku bi morale biti na sporedu 5. in 6. septembra, v Čajkovskem pa teden dni pozneje. Že pred tem so morali organizatorji v Avstriji odpovedati preizkušnjo moških v Hinzenbachu (27. 9.), v obeh konkurencah pa so brez tekme ostali tudi v nemškem Klingenthalu (3. 10.).

Komentarjev 2
  • Žurnalček 14:39 31.julij 2020.

    Bil v Dalmaciji. Vsakodnevno treniral vožnjo v klanec in to v Bosno. Pa Bosanskemu cariniku dosadl stalno rukat potni v mašino , pa me vpraša če imam osebno. Imam samo ne seboj. Jutri prid z osebno, da se ne mučim ...prikaži več ! Naslednji dan pridem z osebno, še boljše je manjša in jo pokažem Hrvatom . Policistka pa men ali imate še kakšen dokument . Mam doma potni saj ste ga včeraj videl . Imate srečo, kajti osebna vam je pretekla in če ne bi imeli drugega dokumenta , bi sedaj morali v ZG na veleposlaniš

Sorodne novice