Šport > Zimski športi
1994 ogledov

Olimpijska prvakinja: "Udaril me je s hokejsko palico in mi zlomil prste"

Shim Suk-Hee
Žalostna izpoved južnokorejske hitrostne drsalke.

Znana južnokorejska hitrostna drsalka na kratki stezi Shim Suk-Hee je v svoji razmeroma kratki karieri osvojila že dve olimpijski odličji najbolj žlahtnega ter po eno srebrnega in bronastega leska, na pričanju na sodišču v Suwonu pa je razkrila, da jo je njen trener Cho Jae-Beom od njenih mladih let telesno in psihološko trpinčil.

"Od mojega sedmega leta me je trener pretepal in vseskozi verbalno žalil. Enkrat me je udaril s hokejsko palico in mi zlomil prste na roki, le nekaj tednov pred letošnjimi zimskimi olimpijskimi igrami v Pyeongchangu pa me je udaril tako močno v glavo, da sem mislila, da bom umrla. Nasilje nad menoj je iz leta v leto naraščalo," je na pričanju na sodišču s solzami v očeh med drugim dejala komaj 21-letna Shim Suk-Hee.

Korejka ima poleg štirih olimpijskih odličij, od tega je tri osvojila v ruskem Sočiju 2014, eno pa letos v Pyeongchangu, tudi deset zlatih, pet srebrnih in štiri bronaste kolajne s svetovnih prvenstev, ki jih je osvojila med letoma 2013 in 2018.

Komentarjev 1
  • Lucy_Mickey 15:02 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar jee, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dostop do interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> http://www.Internet43.Com

Sorodne novice