Šport > Zimski športi
26 ogledov

Presenečenje: Tina zadnja na treningu

tina maze EPA
Alpske smučarke so v švicarskem Lenzerheideju, kjer bo od srede do nedelje finale svetovnega pokala, opravile prvi trening smuka. Najhitrejši čas je postavila Švicarka Lara Gut. Najboljša smučarka na svetu Tina Maze je končala na zadnjem, 22. mestu; za Gutovo je zaostala 12,10 sekunde.

Mazejeva je dan po slalomski zmagi v Ofterschwangu progo zgolj presmučala in se med vožnjo tudi zaustavila. Drugi čas je postavila Avstrijka Anna Fenninger (+0,98), tretjega pa njena rojakinja Elisabeth Görgl (+1,02). Druga Slovenka Ilka Štuhec je dosegla deseti čas, za Gutovo je zaostala 2,62 sekunde.

V torek bo v Lenzerheideju še en trening smuka, zadnja preizkušnja te sezone v kraljevi disciplini pa bo v sredo ob 11.30. Mazejeva v smukaškem seštevku na drugem mestu za točko zaostaja za Američanko Lindsey Vonn, ki pa se je na SP poškodovala in je že končala sezono.

Komentarjev 4
  • schtekel 16:09 11.marec 2013.

    V dobro vseh bralcev Žurnala,Vas prosim,da honorarno zaposlite vsaj enega športnega novinarja.Hvala.

  • KLOBO 16:09 11.marec 2013.

    Novinarčki pišete, kot da trening nekaj šteje !! Tina je progo do potankosti naštudirala, se ustavljala, napravila nekaj prevalov in salt, mal zaplesala he, he, novinarčki pa s pompoznim naslovom 12, 10 sekunde zaostanka he, he, ............

  • chamil 14:57 11.marec 2013.

    idioti žurnalovski