Šport > Zimski športi
610 ogledov

"Še nikoli nisem izgubil toliko krvi."

shaun white Print Screen
Ameriški deskar na snegu razkriva podrobnosti grozljive nesreče.

Dvakratni olimpijski prvak Shaun White je po padcu med treningom na Novi Zelandiji lanskega oktobra potreboval kar 62 šivov. "Prestrašil sem se. Še nikoli nisem izgubil toliko krvi," je podrobnosti nesreče za ameriške medije razkril 31-letnik.

White se je poškodoval na treningu v Cardroni in pristal v bolnišnici. Utrpel je hude poškodbe obraza, vendar se je že dva meseca kasneje vrnil na sneg. Trenutno se pripravlja na ameriške kvalifikacije za nastop na olimpijskih igrah v Pjeongčangu (2018).

"Moje zdravje je odlično. Ne bom rekel, da so bile poškodbe zgolj površinske, a zagotovo so bile v psihološkem smislu težje kot v fizičnem. Kar zadeva moje sposobnosti vožnje, je vse v redu. Ni zabavno, ko se pogledam v ogledalo in imam na čelu veliko brazgotino. To je opomnik," je dejal White, ki so mu španski mediji nadeli naziv "snežni Messi".

Podrobnosti dogajanja v bolnišnici, kjer je moral čez noč počakati na operacijo, prikazuje nazorni videoposnetek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice