Šport > Zimski športi
51643 ogledov

Slokarjeva se je zlomila pred kamero: "Zelo me boli"

Andreja Slokar Print Screen
Slovenka v prvem intervjuju po tekmi ni mogla zadrževati solz.

Slovenska alpska smučarka Andreja Slokar je na slalomski tekmi za desetinko zgrešila olimpijsko medaljo. Ajdovka si je s četrtim časom prve vožnje pripravila dobro izhodišče za napad na odličje, nato pa v finalu storila napako in tekmo končala na petem mestu (+0,22). 

Andreja Slokar Neverjeten razplet Šport Slokarjeva zaostala 22 stotink za olimpijsko zmagovalko

Razočaranje je bilo veliko, še posebej zato, ker se je bilo njeno počutje pred nastopom izvrstno. Štiriindvajsetletnica je bila po koncu preizkušnje zelo razburjena, tako da so jo med intervjujem za nacionalno televizijo premagale solze.

Med samim pogovorom je bilo več kot očitno, da bi Slokarjeva najraje pobegnila iz kadra in dogodke premlevala v miru.

 | Avtor: Epa Epa
"Ne vem, ne vem," je ob vprašanju novinarja Anžeta Bašlja, kaj se je zgodilo v drugi vožnji, z glavo zmajevala objokana Slokarjeva. "Poskušala sem smučati čim hitreje. V bistvu sem bolj tvegala, na koncu se ni izšlo. To je šport. Moram reči, da me zelo boli. Po drugi strani pa, kdor ne riskira, ne profitira. Tokrat se ni izšlo, naslednjič se pa bo," je dodala.

"To je samo reakcija," je komentirala solze in dodala: "Nisem še imela časa zadihati in premisliti. Zagotovo boli. Sploh glede na to, kako veliko napako sem naredila in kako majhen je moj zaostanek. Ne vem, boli.

"Cel dan sem bila zelo sproščena. Ne spomnim sem, da bi bila letos kdaj tako suverena, kot sem bila danes, tudi na ogrevanju. Meni je bilo jasno, kaj moram narediti," je obžalovala zamujeno priložnost.

Razkrila je tudi, da je med finalnim nastopom za trenutek podvomila vase, kar je bilo na koncu usodno. "Zaupala sem si, težava je bila v tem, da v športu ni popuščanja. V trenutku, ko podvomiš, če bo šlo, takrat te ni več. Tvegala sem v dveh vertikalah, vendar nisem bila 100-odstotna. Na žalost."

"Vem, da imam največ rezerve v razmišljanju. Ko si ne zaupam, takrat vem, da me ni. Tako kot danes. Vem, da smučam dobro. Ne skrbi me, da v prihodnje ne bi bilo tako," je optimistično sklenila.

Komentarjev 2
  • Elda_Salgado 12:09 09.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 09:09 09.februar 2022.

    Bravo, vse čestitke. Meni se zdi da je bila odlična vožnja in nastop, dala je vse in veliko tudi dobila. Zmanjkalo je še malo sreče, če bo vztrajala, in ne dvomim v to, bo prišla tudi ta.