Šport > Zimski športi
10354 ogledov

Smučarski as bo kmalu zibal

aksel lund svindal Epa Aksel Lund Svindal.
Nekdanji vrhunski alpski smučar bo prvič postal očka.

Norvežan Aksel Lund Svindal je s fotografijo razkril, da s partnerko pričakuje naraščaj. Objavil je podobo, posneto z ultrazvokom, na kateri je moč videti malo bitje.

Njegova partnerka je danska atletinja Amalie Iuel, šteje 28 let, torej dvanajst let manj od Svindala. Rok poroda je september.

"Komaj čakam, da dam petko temu malemu fantu tam okrog septembra," je ob fotografiji na družbenih omrežjih zapisal nekoč izvrstni alpski smučar Svindal.

Pod njegovo objavo so čestitke poslali številni znani smučarji in smučarke: Mikaela Shiffrin, Kjetil Jansrud, Tina Maze, Lindsey Vonn, Henrik Kristoffersen in še nekateri.

"Letošnje poletje bo drugačno od običajnega. Navdušena sem, da bom kmalu spoznala tega malega fanta," je zapisala bodoča mama.

Svindal je aktivno kariero končal leta 2019. Osvojil je devet malih kristalnih globusov in 36 zmag v svetovnem pokalu. Ima štiri olimpijske medalje, od tega dve zlati. Lani je razkril, da so mu odkrili raka mod, kmalu zatem so ga uspešno operirali.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.