Šport > Zimski športi
19 ogledov

Strokovnjaki: Zveza ne bo dolgotrajna

Tiger Woods, Lindsey Vonn par, facebook Facebook
Tiger Woods in Lindsey Vonn sta na družabnem omrežju Facebook v ponedeljek končno potrdila, da sta par, in objavila skupno fotografijo. Toda strokovnjaki ne pričakujejo poročnih zvonov, piše USA Today.

"Možnosti za uspešno razmerje so precej majhne," za USA Today ocenjuje Dr. Wendy Walsh, psihologinja in strokovnjakinja za ljubezenska razmerja iz Los Angelesa, ki je napisala knjižno uspešnico 30-Day Love Detox.

"To bo za oba velik izziv. Imela bosta precej manj možnosti, da bi obdržala zvezo, kot če bi bila običajna človeka. Vseskozi bosta pod budnim očesom novinarjev in javnosti. Res je težko imeti normalno razmerje, če ti vsak dan ves svet gleda pod prste," pravi psihologinja.

Bo Linsey ljubosumna?

Še posebno to velja za 37-letnega Tigerja Woodsa, ki je bolj kot s svojimi športnimi uspehi v golfu časopisne stolpce polnil zaradi seksualnih afer in skokov čez plot. "Vedno ko bo na golf igrišču govoril s kakšno lepo punco, bo Lindsey to slišala," pravi Walsheva.

Še bolj skeptični so pri portalu Oddsmaker, ki se ukvarja s športnimi stavami. Tam le vsak četrti pripisuje možnosti temu, da bo Woods do 1. januarja leta 2015 zaročil Lindsey Vonn.

Osemindvajsetletna smučarka je ob objavi, da sta z golfistom par, dejala, da je njuno prijateljstvo v zadnjih mesecih preraslo v nekaj več in da je zelo srečna. Športnika sta medije in paparaze prosila za zasebnost in tudi zato na Facebooku objavila skupne fotografije.

"To je videti kot reklama, kajne?" njuno potezo s Facebookom komentira Walsheva in dodaja: "Želita, da nekaj vemo, toda kaj je to? Morda Tiger sporoča, da je sposoben ljubezenskega razmerja z enim dekletom? To, kako je Vonnova podobna njegovi nekdanji ženi, je prav neverjetno."

Popravljata napake iz preteklosti

Woodsova bivša žena, Elin Nordegren, nekdanja manekenka in fotomodel, se je od golfista ločila, potem ko je športnik priznal, da jo je večkrat prevaral. Tudi Vonnova se je ločila od nekdanjega moža Thomasa Vonna. Oba se spopadata z napakami, ki sta ju storila v preteklosti. Woods je po seksualnih škandalih celo redno obiskoval terapevte, Vonnova pa je priznala, da se je zdravila za depresijo.

"To je lahko tempirana bomba," o razmerju med Vonnovo in Woodsom meni Dr. Bonnie Eaker Weil, terapevtka, specializirana za razmerja, ki je o tej temi napisala knjigi Make Up in Don't Break Up.

"To je lahko tudi ena od možnosti, s katerimi želi Tiger popraviti napake iz preteklosti, hkrati pa pomagati Vonnovi," pojasnjuje Wielova, ki dodaja, da sta prav zaradi dogodkov iz preteklosti lahko oba srečna, da sta drug z drugim: "Imata veliko skupnega. Oba skušata prebroditi težke stvari iz preteklosti in začeti znova. Lahko pomagata eden drugemu."

Walsheva kot največjo oviro na njuni poti poleg medijev vidi v njuni karieri. "Veliko slavnih parov se razide, ker ne morejo uskladiti svojih urnikov in so med seboj preveč odtujeni," pravi psihologinja, ki je dejala, da se bo moral par tudi kmalu odločiti, ali želi imeti otroke.

Komentarjev 1
  • Prudi 12:05 20.marec 2013.

    Upajmo ,da se je ne naveliča še prej, saj kot vemo, je ona tako poškodovana ,da razni doogy styli odpadejo za neki časa