Šport > Zimski športi
687 ogledov

Štuhčeva: "Zadovoljna, a hkrati tudi ne"

ilka štuhec Instagram
Ilka Štuhec po dveh solidnih nastopih v Val d'Iseru pravi, da ima še veliko rezerve.

Mariborčanka Ilka Štuhec na prizorišču prvih letošnjih tekem v hitrih disciplinah dobila potrditev, da se še vedno lahko kosa z najboljšimi smučarkami na svetu, potem ko je četrtemu mestu dodala še sedmo.

štuhec Smuk (Ž) Šport Štuhčeva dobila tisto, po kar je prišla

Kljub dvema uvrstitvama med najboljšo deseterico pa Štuhčeva ni bila povsem zadovoljna s sobotno predstavo, saj ji v primerjavi s petkom ni uspelo izboljšati tistega, kar si je zadala.

Lindsey Vonn Odzivi Šport Weiratherjevi še kar slabo, Vonnova zgrožena: "Molim za Nici"

"S sedmim mestom sem zadovoljna, a hkrati tudi ne, saj sem si zadala, da srednji del, kjer sem včeraj in potem tudi danes izgubila največ časa, odpeljem bolje. A se ni izšlo po načrtu," je povedala Štuhčeva.

"Glede na smučanje je super, glede na rezerve, ki jih še imam, pa bi lahko bilo bolje. Pogoji so bili super, podobni kot včeraj, mogoče je bilo na nekaterih delih malo nemirno. Tisti kritični zavoj, kjer je včeraj odstopilo veliko punc, so malenkost prestavili in malo zgladili. Generalno gledano je bil dober dan," je dodala 30-letnica.

Žan Kranjec Družinska tragedija Šport Kranjec se je odločil glede nadaljevanja sezone martin čater Razočaranje Šport Čater: "Rezultat ni v redu, nisem zadovoljen"
 
Komentarjev 1
  • corlaydrug 05:31 20.december 2020.

    www︎.︎tweom︆.︆com - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks