Šport > Zimski športi
34073 ogledov

Trikratna svetovna prvakinja prodaja gole slike, da si plača priprave

Elise Christie Instagram
Šampionka se je do sedaj okitila s tremi naslovi svetovne prvakinje, manjka pa ji še medalja z olimpijskih iger. Da bi lahko nadaljevala s športno kariero in se še enkrat preizkusila na olimpijskih igrah, se je odločila za ekstremno potezo.

Nekdanja šampionka v hitrostnem drsanju Elise Christie je razkrila, da je odprla svoj profil na spletni platformi OnlyFans, da bi si s pomočjo golih fotografij financirala nadaljevanje svoje kariere, tekom katere si želi nastopiti še na enih zimskih olimpijskih igrah.

Christie je v decembru minulega leta utrpela hudo poškodbo gležnja, zaradi katere se ni uspela uvrstiti na zimske olimpijske igre v Pekingu. Takrat je vsa razočarana sporočila, da bo drsalke pri 31 letih postavila v kot.

Elise Christie | Avtor: Profimedia Profimedia

Dva meseca kasneje pa je sporočila odločitev, da se želi vrniti ter nastopiti na olimpijskih igrah leta 2026. Odločila se je, da se za naslednja štiri leta preseli v tujino ter pripravlja za svoje zadnje veliko tekmovanje v karieri.

Pri tem si bo seveda celotno avanturo morala financirati iz lastnega žepa, zato se je odločila, da dodatno zasluži s prodajo svojih golih fotografij.

Elise Christie | Avtor: Instagram Instagram

Odprtje svojega računa je reklamirala preko svojega Instagram profila, kjer je povabila svoje sledilce, da se naročijo na njene gole fotografije za 12 dolarjev na mesec.

Christie je sicer bila leta 2017 s strani Sunday Timesa izbrana za športnico leta, potem ko se je na svetovnem prvenstvu v Rotterdamu okitila s kar tremi naslovi svetovne prvakinje.

Elise Christie | Avtor: Epa Epa

Poleg treh zlatih medalj iz Rotterdama ima še štiri srebrne in pet bronastih medalj s svetovnih prvenstev, medtem ko je na evropskih prvenstvih zbrala kar deset zlatih, sedem srebrnih in eno bronasto medaljo.

V svoji karieri je nastopila na treh olimpijskih igrah, večkrat v vlogi glavne favoritinje, a je bila zaradi svojega agresivnega stila v boju za prostor prevečkrat diskvalificirana zaradi povzročitve padca, tako da ob številnih diskvalifikacijah in padcih ostaja njen najboljši rezultat četrto mesto iz leta 2018.

Elise Christie Ne bo se predala Šport To je najnesrečnejša olimpijka
Komentarjev 1