Šport > Zimske olimpijske igre 2018
2029 ogledov

To je najnesrečnejša olimpijka

Elise Christie Epa
To pa je smola!

Britanska hitrostna drsalka Elise Christie, ki so jo otoški mediji razglasili za najnesrečnejšo olimpijko, je napovedala, da je razplet iger v Pyeongchangu ne bo potrl in da že razmišlja o nastopu v Pekingu leta 2022.

Trikratna svetovna prvakinja je padla v polfinalnih preizkušnjah na 500 in 1500 metrov, na 1000 metrov pa je bila diskvalificirana. Zanimiv je podatek, da je bila 27-letnica diskvalificirana tudi na vseh treh tekmah na prejšnjih olimpijskih igrah v Sočiju (2014).

 "Tako sem bila osredotočena na zlato v disciplini 1500 metrov, da sem morda sprejela nekaj slabih odločitev," je priznala. "Grem naprej, vendar me obenem to, kar se je zgodilo, ne bo zaznamovalo."

Britanka je v Sočiju in Pyeongchangu ostala brez uvrstitve. Njen najboljši izid ostaja 11. mesto na 500 metrov iz Vancouvra (2010). Po zadnjem nastopu v Južni Koreji je bila deležna številnih žaljivih komentarjev, na katere se je odzvala z naslednjimi besedami: "Jaz sem svetovna prvakinja, vi pa doma sedite za tipkovnico. Prenehajte nas spravljati v slabo voljo."

Jong Kwang-bom Velika sramota Šport Kaj bo na tole porekel Kim Jong Un?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice