Šport > Zimski športi
470 ogledov

Vonnova načrtuje vrnitev v belo karavano

Lindsey Vonn
Vodja ameriške reprezentance je razkril načrte najuspešnejše alpske smučarke vseh časov.

Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn načrtuje vrnitev na tekme svetovnega pokala januarja, je povedal vodja ameriške ekipe Paul Kristofic med tekmami v Val Gardeni; 34-letna Američanka si je poškodovala koleno med padcem na treningu 19. novembra in odtlej ni mogla tekmovati.

Marc Gisin Najnovejše novice Šport Gisin s poškodovanimi rebri in pljuči

"Načrtuje se njena vrnitev na tekme svetovnega pokala v januarju. To je naša želja in tudi njen načrt," je v pogovoru za tiskovno agencijo AP dejal Kristofic in dodal, da je doslej opravljala le rehabilitacijo in kondicijske treninge.

Vonnova lovi rekord Šveda Ingemarja Stenmarka, ki ima 86 zmag v svetovnem pokalu. Sama je temu dosežku povsem blizu, zdaj je pri številki 82. Januarja so na programu tekme v "njenih" hitrih disciplinah v St. Antonu, Cortini d'Ampezzo in Garmisch-Partenkirchnu.

Žan Kranjec Veleslalom Šport Žan Kranjec znova v deseterici Martin Čater Smuk (M) Šport Čater končal štiriletno slovensko sušo
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice