Šport
117 ogledov

Zmotile so jih bradavičke

Serena Williams Wimbledon 2016 EPA
Najboljša tenisačica zadnjih let je angleško občinstvo razburila s svojo opravo.

Serena Williams se je v četrtek uvrstila v svoj deveti finale v Wimbledonu, gladko je premagala Rusinjo Eleno Vesnino (6:2, 6:0). A Williamsova ne dviga prahu le zaradi odličnih predstav, ampak tudi zaradi svojih oblačil.

Začetek letošnjega Wimbledona so sicer zaznamovali spori glede oblek, ki jih je Nike namenil tenisačicam pod svojim okriljem. Ena od tistih, ki je omenjene oprave zavrnila zaradi prekratkih kril, je bila tudi Serena. A očitno Američanka nima podobnih zadržkov glede zgornjega dela svojega telesa.

Mnogi so se namreč obregnili ob njen modrček, ki je na obračunu proti Vesnini bolj slabo zakrival njene bradavičke, te so bile dobro vidne tudi za bežne opazovalce. Oprava je izzvala kar nekaj mnenj na družbenih omrežjih, a Serena, ki se bo v sobotnem finalu pomerila z Nemko Angelique Kerber, se z angleškimi puristi najbrž ne obremenjuje preveč.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.