Šport
1980 ogledov

Znan termin obračuna Slovenija - Hrvaška

slovenska odbojkarska reprezentanca Reševalni pas/Twitter
Osmina finala evropskega odbojkarskega prvenstva se bo začela v soboto.

Slovenski odbojkarji se bodo v osmini finala evropskega prvenstva v Ostravi proti Hrvatom pomerili v ponedeljek, 13. septembra, ob 16. uri, je objavila Evropska odbojkarska zveza (Cev).

Poleg tekme Slovenija - Hrvaška bo v ponedeljek v Ostravi ob 19. uri na sporedu tudi obračun med Češko in zmagovalko olimpijskih iger Francijo.

Danes je na prvenstvu stare celine na sporedu prost dan, ki bo omogočil selitve ekip.

Osmina finala se bo začela v soboto, ko bo bosta v Gdansku najprej obračuna Rusija - Ukrajina (17.00) in Poljska - Finska (20.30). V nedeljo so na programu štiri tekme; v Gdansku Nizozemska - Portugalska (17.30) in Turčija - Srbija (20.30), v Ostravi pa Italija - Latvija (16.00) in Nemčija - Bolgarija (19.00).

odbojkarska reprezentanca, odbojka EP v odbojki Šport Znan tekmec Slovenije v osmini finala

Slovenija se bi ob morebitni zmagi proti Hrvaški nato udarila z zmagovalcem dvoboja Francija - Češka. V morebitnem polfinalu bi jo čakala ena od naslednjih štirih reprezentanc: Poljska, Finska, Rusija ali Ukrajina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice