Šport
51 ogledov

Znova neredi na srbskem derbiju

Na 148. velikem srbskem derbiju so znova gospodarili navijači.

Pred tekmo med Crveno zvezdo in Partizanom so se  spopadli navijači obeh klubov. Po pisanju nekaterih srbskih medijev naj bi gostujoči Grobari provocirali domače navijače, ti pa so želeli obračunati z njimi. Vmešali so se policisti, Delije pa so bes usmerile proti njim. Po 20 minutah je policiji le uspelo obvladati položaj, nogometaši obeh ekip so se vrnili na zelenico in dvoboj začeli s 40-minutno zamudo.

Aretiranih je bilo 20 najbolj vročekrvnih navijačev, okoli deset pa jih je bilo tudi poškodovanih. Sama tekma ni ponudila veliko, Partizan je bil nekoliko boljši, a ni izkoristil maloštevilnih priložnosti. Tekma se je končala z remijem brez zadetkov. Črno beli, v prvi postavi sta zaigrala tudi Slovenca Branko Ilić in Gregor Balažic, so tako obdržali pet točk naskoka pred rdeče-belimi, do konca prvenstva pa bo na sporedu še šest kol.

Kaj vse se je dogajalo na tribunah, si lahko ogledate v fotogaleriji na spletni strani B92.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.