Svet
3454 ogledov

12-letnico vrstnici zabodli kar 32-krat. Razlog za umor? Prepir na TikToku.

Umor 12-letnice v Freudenbergu
1/4
Profimedia
Po poročanju nemških medijev naj bi bila deklica zabodena kar 32-krat, vzrok za vse skupaj pa naj bi bil prepir na TikToku. Njeni vrstnici, ena izmed njiju naj bi bila tudi njena najboljša prijateljica, je prevzel urad za mladino.

Nemški mediji so objavili nove podrobnosti grozljivega umora, ki je pretresel Freudenberg, majhno mesto v Severnem Porenju-Vestfaliji. Po poročanju naj bi bili za smrt deklice Luise (12) krivi njeni sošolki, stari 12 in 13 let. Ena od njiju je bila njena najboljša prijateljica. Luise naj bi dekleti ubili iz maščevanja zaradi prepira na družbenem omrežju TikTok. Nemški RTL je izvedel, da je bila zabodena 32-krat.

V soboto so jo prijavili kot pogrešano, njeno truplo pa so našli v gozdu v nedeljo zjutraj. Šokirani prijatelji in ostali stanovalci na kraju, kjer so jo našli, puščajo cvetje in sveče.

Luise naj bi prenočila pri svoji najboljši prijateljici, naslednji dan pa je na obisk prišla še druga prijateljica. Skupaj so odšle v gozd. Po zločinu sta deklici odšli domov, ena od njiju pa je poklicala Luisine starše in jim rekla, da jo skrbi zanjo. Z mobilnega telefona je poskušala priklicati tudi Luise. Po poročanju nemških medijev je novico o iskanju Luise delila tudi na družbenih omrežjih.

Dekleti še nista dovolj stari za kazensko ovadbo, sta pa bili odvzeti družini in nastanjeni pod nadzor urada za mladino.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Kmodri 17:23 17.marec 2023.

    FB, Tik-tok so gnojna jama svinarij!