Svet
6883 ogledov

Deklica, ki jo je oče pozabil v razgretem avtu, umrla

Temperatura Poslala bralka
4-letno deklico so v razgretem avtu našli delavci gradbišča.

Poročali smo že, da je pri Rovinju oče na veliki vročini v avtomobilu pustil svojo 4-letno deklico. Ta je zaradi poškodb vitalnih organov umrla v bolnišnici na Reki, je potrdila hrvaška policija.

Kot poroča IstraIN je deklica umrla zaradi posledic vročinske kapi in dehidracije ter posledičnih poškodb notranjih organov.

Oče je hčerko v četrtek pustil v avtomobilu, da je ne bi zbudil, pri tem pa ni pustil prižgane klime. Zaprl je tudi vsa okna vozila, da prah z bližnjega gradbišča ne bi uhajal v avto. Deklica je bila na vročini več kot dve uri, ko so jo našli, je bila brez zavesti. Takoj so jo prepeljali v bolnišnico na Reko.

Policija je zoper 33-letnega očeta podala kazensko prijavo. Pri 24sata so neuradno izvedeli, da je bil za skrb otroka tisti dan zadolžen oče, ki je dobil klic iz službe, da mora zaradi obilice dela v frizerski salon, v katerem je zaposlen. Pri hrvaškem spletnem portalu so še zapisali, da naj bi vidno šokiran oče zgolj ponavljal: "Kaj sem naredil, kako sem jo lahko pozabil v avtomobilu?"

Temperatura To je ponavljal Svet Oče, ki je pozabil deklico v razbeljenem avtomobilu v šoku Jezen otrok Bodite pozorni! Avto Pediatrinja: V zadnjem času v ambulanti ogromno otrok s slabostjo in vrtoglavico

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • kristof26 20:37 09.julij 2019.

    Preveč hitimo vsaki dan, vse več obveznosti in ti telefonski klici Idi tja naredi to in ono, potem pa se zgodi takšna stvar, sploh ne veš kdaj.

  • kapibara 14:40 09.julij 2019.

    Baje delal v frizerskem salonu.. pa da bi tam imel dela z 2 uri.. čudno od očeta, da ni vzel otroka v salon..

  • Snežinko 11:17 09.julij 2019.

    "dobil klic, da mora na delo"... halo? Če je doma je doma. Če ni imel plačanega dežurstva se mu sploh ne bi bilo treba oglasiti na klic...