Svet
11540 ogledov

Dobro uro ležala v grobu

grob
Ženska je obiskala grob svojega pokojnega moža, ko se ji je zgodilo nekaj povsem nepričakovanega.

71-letna Dragica Vukić je obiskala možev grob; ko je nerodno vstopila korak vstran, se je tako nesrečno spotaknila, da je padla v sosednji skopan grob. Pri tem si je večkrat nalomila obe nogi, ni bila v stanju, da bi si pomagala, mobilnega telefona ni imela.

Za portal 24sata je povedala, da jo je pri padcu zasulo nekaj zemlje, zaradi panike ji je začelo zmanjkovati zraka, sicer sladkorni bolnici je padel sladkor, krvavela je. "Imela sem občutek, da bo iz krst nekaj vstalo, bilo me je zelo strah, za nameček je začelo še deževati," grozljivo izkušnjo opisuje 71-letnica.

V celi stvari ženica vendarle vidi tudi pozitivno plat, izpostavi, da ima srečo, da si ni zlomila tilnika ali kolka. Doda, da je v grobu kričala, a da je nihče ni slišal. Ko je izgubila glas, je na plano skušala pomoliti vsaj roko, ki sta jo opazila naključna obiskovalca pokopališča.

S pomočjo delavcev na pokopališču so ženico rešili iz groba, z rešilcem so jo odpeljali v bolnišnico. Ob pripovedovanju svoje izkušnje pove, da pod nobenim pogojem več ne gre sama na pokopališče.

grob Šok Svet Dosegla, da so izkopali krsto umrlega otroka in odkrila, da je prazna Sveče Stiska Svet Prekopal grobove

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 14:05 09.november 2018.

    Za takšne novice ne rabite iti v Srbijo , samo malo pobrskajte po Ljubljani . ~ 1960 leta je čuvaj v kolesarnici na Polikliniki star ~ 70 let , bil na Žalah , kjer ga je firbec pretental , da ...prikaži več je pogledal v iskopani grob. Ni se spotaknil , ampak se mu je rob jame vdrl , nakar je zgrmel v jamo. Iz jame je prišel sam , vendar se je dodobra popraskal. Ker ni šel k zdravniku , je fasal tetanus in zaradi tega umrl.

  • jaki 17:56 06.november 2018.

    Barbara Barbić, "ženica" pri enainsedemdesetih!? WTF!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:35 06.november 2018.

    A se ji je sploh splačal it domov??