Svet
362 ogledov

Dojenčku pojedel prste

Domači dihur Shutterstock
ZDA. Domači dihur dojenčku pojedel prste; starši v pripor. Za slab nadzor živali pri nas 1.200 evrov kazni.

Nevarno. V sredo so bili v ZDA obtoženi starši štirimesečnega fantka, ki mu je domači dihur odgriznil sedem prstov. Otroka so z živaljo namreč pustili samega.

Ryan in Carrie Waldo (stara 33 in 25 let) sta policiji sicer najprej povedala, da se je napad zgodil, medtem ko sta spala. Kričanja naj ne bi slišala, ko pa sta se zbudila in našla otroka, je njegov oče zagrabil dihurja in ga vrgel ob pralni stroj, s čimer ga je ubil. Otroku je žival do členkov pojedla več prstov, zato so mu jih morali na koncu odrezati kar sedem.

Pustila sta ga doma

Policija je na podlagi telefonskih pogovorov in naprav GPS ugotovila, da staršev med napadom ni bilo doma, saj so z različnih lokacij pošiljali sporočila SMS.
Kot so še ugotovili, trditve, da žival pred tem dogodkom ni bila napadalna, ne držijo. Oglasila se je namreč predstavnica lokalne organizacije za zaščito živali. Povedala je, da so se starši obrnili nanjo, ker so se želeli živali znebiti. Pred tragičnim dogodkom naj bi ta sinčka namreč napadla že dvakrat. Starši so obtoženi ogrožanja otrokove varnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.