Svet
6355 ogledov

Drama v zraku, tudi zdravnik ni mogel pomagati

Qantas ima novembra veliko težav s svojo floto. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Na letalu se je odvijala prava drama. Eno uro so se borili, a zaman.

Letalo letalske družbe Qantas je bilo na poti iz Londona v Sydney. Pričakovali so miren polet, a se je sredi noči nepričakovano po zvočnikih oglasilo osebje z nujno prošnjo. "Je na krovu kakšen zdravnik?"

Javila sta se dva potnika. Izkazalo se je, da ima ena od potnic resne zdravstvene težave. Omenjenima potnikoma je pomagalo skoraj vso osebje. 

Očividci so za The Sun povedali, da je bilo dogajanje zelo napeto. Osebje je bilo glasno in takoj je bilo videti, da je zadeva zelo resna. Eden od potnikov je povedal, da je videl, kako so potnici namestili infuzijo. 

Uro po prvem obvestilu osebja se je oglasil pilot in sporočil, da bodo morali pristati v Adelajdi. Ob pristanku je na krovu prišla policija. 

"Naše osebje je naredilo vse, kar je bilo v njihovi moči. Zdravniku, ki je bil na krovu, so pomagali pri izvajanju ukrepov prve pomoči, a je na žalost potnica umrla," je tiskovna predstavnica Qantasa potrdila za news.com.au. Več podrobnosti niso razkrili. "V mislih smo z družino potnice," je še dodala. 

Komentarjev 2
  • Papaja Popi 15:28 29.junij 2018.

    Pisec članka deluje po črnogorsko - piši kao što govoriš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!