Svet
15 ogledov

Florida: nekdanjo ženo živo zažgal

Policija v floridskem mestu West Palm Beach je aretirala 52-letnega Roosevelta Mondesira, ker je pred trgovino in pričami z bencinom polil in zažgal svojo nekdanjo 34-letno ženo.

Ženska je nekdanjega moža čakala v svojem srebrnem mercedesu pred trgovino v kraju Boynton Beach, kamor bi moral pripeljati njunega štiriletnega sina. Roosevelt Mondesir se je pripeljal v svojem jaguarju, vendar brez fanta, in vnel se je prepir. Žensko in njen avtomobil je Mondesir začel polivati z bencinom, ko pa je poskušala pobegniti, ji je grozil z nožem.

Nato jo je zažgal in pobegnil. Policija ga je našla nekaj ur pozneje, ko se je skrival v grmovju. Varnostne kamere so posnele grozljiv prizor goreče ženske, ki je kričala in tekala po parkirišču, dokler je niso pogasili. S hudimi opeklinami so jo odpeljali v bolnišnico, kjer so napovedali, da bo preživela. Mondesir je obtožen poskusa umora prve stopnje.

Komentarjev 1
  • Stolp 15:41 12.junij 2012.

    A lahko malo ugibam? Pa ne misliti, da se postavljam na njegovo stran.Torej, možakar se je ločil od nje. Sodišče je otroka dosodilo njej. Ona ga je še tožila za preživnino in glede na to, da gre za ...prikaži več bogataša iztožila lepe denarce, mnogo več kolikor so pač osnovne otrokove potrebe oz. mesečni znesek s katerim bi lepo služila. To pa je bilo za njega preveč in se mu je preprosto strgalo.Na dogovorjeno mesto bi ji moral verjetno pripeljati otroka,... Seveda bodo vsi krivili njega, da bi kdo pomislil na požrešno babo in krivična sodišča pa seveda ne.