Svet
8067 ogledov

Grozljive zlorabe 2-letnika v Zagrebu

Zlorabljanje dečka v Zagrebu Pixell
V bolnišnico je hudo poškodovanega dečka pripeljala soseda.

Hrvaška je zgrožena spričo primera 2-letnega dečka, ki ga je v soboto v bolnišnico pripeljala njegova soseda. Imel je zlomljeno roko, zdravniki so takoj ugotovili, da ima številne starejše poškodbe, številne hematome in različne ožiljke, ki so nastali z ugašanjem cigaret na njegovem telesu.

Iz bolnišnice so takoj poslali prijavo na policijo, ki je najprej opravila razgovor s sosedo in 19-letnim dekletom, pri katerem naj bi deček v zadnjem času prebival. Opravili so tudi telefonski razgovor z mamo otroka, ki je pred tedni odšla na hrvaško obalo kot sezonska delavka.

Mama je zatrjevala, da za starejše poškodbe ni vedela, da pa ji je vest o zlomljeni roki sporočila varuška, pri kateri se je deček pazil. Varuško naj bi poznala od prej.

Varuška, piše hrvaški portal 24sata, živi v stanovanju nič večjem od desetih kvadratnih metrov brez oken, tuš in stranišče se nahajata praktično v kuhinji. V takšnih okoliščinah je živel dveletni deček.

Zadržali so ga v bolnišnici na opazovanju, sumijo tudi na poškodbe notranjih organov. Deček je, še piše omenjeni portal, prestrašen, ves čas joka.

Za zdaj policija ne daje nikakršnih informacij glede tega, kdo naj bi prizadejal tako grozljive poškodbe komaj 2-letnemu dečku, preiskava še poteka. Tudi pristojni center za socialno delo je uvedel svoj postopek, kako bo z dečkom naprej, se še ne ve.

Za zdaj so potrdili le, da je za dečka skrbela le njegova mama, ki pa se na center ni obrnila za pomoč v času njene odsotnosti.

Zloraba, otrok Pag Svet Skozi okno pometal štiri svoje otroke Zakonca Turpin Priznala sta Svet Starša iz pekla tako mučila svoje otroke

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Olgintinna
    Olgintinna 01:31 08.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • Janez_53 22:37 07.julij 2019.

    Avtor B.B., otrok ni imel "ožiljkov", ampak BRAZGOTINE. A ne obvladate slovenskega jezika?