Svet
8345 ogledov

Skozi okno pometal štiri svoje otroke

Zloraba, otrok Profimedia Fotografija je simbolična.
Danes zjutraj je prišlo do družinske drame na Pagu.

54-letni moški je danes zjutraj na Pagu štiri svoje otroke vrgel s prvega nadstropja družinske hiše v mestu Pag. Kot je poročal Radio Zadar gre za otroke, stare 3, 5, 7 in 8 let, oče jih je vrgel z višine okrog šest metrov.

Glede na informacije omenjene radijske postaje je do družinskega nasilja prišlo znotraj družine, ki se je na otok priselila. V kakšnem stanju so otroci, za zdaj še ni znano.

Na mesto dogodka so poslali policijo in reševalce, ki so otroke takoj odpeljali v zadarsko bolnišnico.

Več o dogodku za zdaj ni znano.

zloraba otrok Hrvaška Svet Staršema zaradi zanemarjanja sedmih otrok grozi zapor Zakonca Turpin Priznala sta Svet Starša iz pekla tako mučila svoje otroke

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:45 28.februar 2019.

    Zastopim, zakaj je do tega dogodka lahko prišlo, ne pomeni pa da je to opravičljivo. Čist tak banalen primer... imate službo 12 ur ali 16 ur, kjer vas šef nonstop zafrkava v glavo, izvaja hud mobing, prideš domov, otroci so ...prikaži več glasni, ti si besen, boli te glava, in zaradi hrupa te boli še bolj, rečeš otrokom 50x naj bodo tiho, ker te boli glava, ne nehajo, popizdiš in izgubiš razsodnost. Naj poudarim, to ni opravičilo, je pa lahko razlog in povod v nerazsodna dejanja.

  • jakec1575 10:21 28.februar 2019.

    Ker oce s travmo ali brez pobija svoje otroke?? To je neozdravljiv psihopat najvisje stopnje za zaprti oddelek, ne pa oce. Če pobija svoje otroke, koliko mu je vredno tuje zivljenje?? Za take bi pa jaz uvedel goli otok, ker ...prikaži več so druzbeno skodljivi in od njih nima druzba nic, razen kanon futer v vojni na fronti , kjer ves, da jih bo sigurno pobralo.

  • kapibara 09:29 28.februar 2019.

    Tipično za ljudi, kateri so ožigosani, za olajšavo: " travme iz otroštva"..