Svet
15200 ogledov

To je 16-letnik storil šestletnici

Zloraba Profimedias
Sodišče je najstnika spoznalo za krivega. Šestletno deklico je ubil, pred tem je trpela grozljive muke.

16-letnik je po mnenju sodišča kriv za ugrabitev, posilstvo in umor šestletne Aleshe MacPhail, poroča BBC.

Dekličina družina je njeno izginotje prijavila v začetku lanskega julija, policija na otoku Buteu na zahodu Škotske je še istega dne našla golo dekličino truplo.

Pred smrtjo je utrpela 117 poškodb, umrla pa zaradi pritiska na obraz in vrat. Bila je na počitnicah pri dedku in babici, skupaj s svojim očetom in njegovo partnerko.

Najstnik, ki zaradi mladoletnosti v medijih ni imenovan z imenom in priimkom, je po devetdnevnem sojenju v Glasgowu spoznan za krivega. Policiji ga je prijavila njegova mama, potem ko je videla video posnetke dveh nadzornih kamer, ki so bile postavljene blizu domovanja deda in babice umorjene deklice. Na posnetkih se je videlo, da se je neznani mladenič trikrat v noči, ko je deklica izginila, potikal po območju.

Policija je najstnika prijela, DNK analiza je pokazala njegove sledi na truplu deklice.

Na sodišču je bilo rečeno, da je fant kupoval marihuano od očeta umorjene deklice, sprla sta se nekaj mesecev pred njeno smrtjo, in sicer zaradi neplačanega dolga, ki je znašal 10 funtov (dobrih 11 evrov).

Kakšno kazen bo najstnik prejel za svoj zločin, sodišče še odloča.

nasilje, ženska, pretep, posilstvo Koper Slovenija Spolno jo je zlorabil šele, ko se je zbudila, zato ga sodišče ni obsodilo duhovnik Brutalno Svet Je pedofilov konec naročil oče zlorabljene?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • alen009 10:34 22.februar 2019.

    Brez milosti, 1x psihopat=vedno psihopat!!!! Deklica naj ti bo mirna zemlja, angel mali.

  • mizimazi 09:07 22.februar 2019.

    kakšno le ??? SMRT za SMRT...