Svet
14642 ogledov

Grozljivo, kaj je storil 2-letnemu sinu

Aliza Hrustić
1/5
Facebook
Oče iz pekla je svoj zločin že priznal.

25-letni Italijan hrvaškega porekla Aliza Hrustić je te dni v ospredju italijanske javnosti; tamkajšnja policija ga je prijela zaradi umora, ki ga je že priznal. Svojega 2-letnega sina je tako dolgo pretepal, da je ta umrl. Ko so na mesto zločina prispeli policisti, so našli truplo dečka, polno modric in hudih poškodb, piše La Repubblica. Noge je imel povite, na glavi je imel hudo rano, po stanovanju so bile sledi krvi.

Po pisanju italijanski medijev sta dečkova starša okrog petih zjutraj poklicala nujno medicinsko pomoč, ko so reševalci skupaj s policijo prišli v stanovanje, je bil otrok že mrtev.

Dečkova mama, 23-letna Silvija Zahirović, je noseča s petim otrokom. Par je imel skupaj štiri otroke, eden od njih živi na Hrvaškem, dva so starša socialne službe že odvzele. Ko so prišli policisti, je povedala, da je njen mož otroka ubil.

Nemška policija Grozljivo Svet Brutalno ubil šestletnega sina

Aliza Hrustić | Avtor: Facebook Facebook

Vodja italijanske policije Lorenzo Bucossi je glede primera, ki je šokiral italijansko javnost, povedal, da preiskava še poteka, je pa znano, da oče otroka ni mogel spati in da se je te noči drogiral s hašišem. V napadu besa je pretepel svojega sina, ki je zaradi hudih poškodb umrl.

Hrustićeva družina trdi, da gre tudi sicer za nasilnega in razdražljivega človeka, mama umrlega dečka pa je povedala, da je večkrat pretepel tudi njo. Na svojem Facebook profilu se je rad pohvalil tudi z drogo, orožjem in svojimi oblačili.

Zloraba Mama iz pekla Svet Zažgala svoja otroka Poppi Grozljivo Slovenija Brutalen umor otroka, ki je šokiral svet

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Janez_53 12:45 01.junij 2019.

    Edina primerna kazen zanj bi bila pretepanje do smrti! Le zakaj hudiča se vsi borijo proti smrtni kazni za najhujše zločine??? Zaradi sočutja do zločincev ali zaradi strahu za svojo rit?

  • gregor51 17:41 30.maj 2019.

    cigo kaj češ