Svet
6125 ogledov

Hrvatica s partnerjem brutalno nad gejevski par

Pretepen gejevski par Facebook
Pretepla sta ju do krvi.

47-letni italijanski stripovski umetnik Mauro Padovani, ki živi v Belgiji, in njegov 59-letni soprog Thomas Freeman, sta bila žrtvi brutalnega napada v Gentu.

Padovani je na svojem Facebook profilu objavil fotografije posledic pretepa; nad njiju sta se spravila soseda, 21-letna Hrvatica Yesmine R. in njen 23-letni partner bolgarskega porekla, pišejo lokalni mediji.

"Moj soprog trpi zaradi Alheimerjeve bolezni, kot otrok je. Soseda sta naju pretepala z jekleno palico, ki sta jo izvlekla iz avtomobila. To ni prvi primer, da sta se spravila nad naju. Ženska je že prej na mene metala kamne, policija pa ni storila nič," je medijem potožil Padovani.

Dodal je, da se zlorabe dogajajo že nekaj let in da policija do tega napada ni storila nič. "Policija ju je vendarle prijela. Žensko so iz pripora spustili, a se nam naslednji mesec ne sme približati. Moški je ostal v priporu."

Meščani Genta so bili po napadu zgroženi, v podporo napadenima so nekateri organizirali shod. "Vesel sem, da so to storili. V tem mestu sva gosta, tu ne živiva stalno. Upam, da bo ta napad zadnji," je še povedal 47-letnik. 

Zadar Zadar Svet Ni želel gejev, posledice so že tu Zadar Diskriminatorno Svet V Zadru zavrnili homoseksualce, menda zaradi obnašanja Slovencev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 07:05 15.avgust 2018.

    @perhan63 Zdej se spravljajo na geje, jutri se pa lahko na retardirance. Kaj boš pa takrat rekel?

  • perhan63 21:01 14.avgust 2018.

    pravilno