Svet
11163 ogledov

Javnost čedalje bolj skrbi Trumpovo zdravje

Trump bo premaknil veleposlaništvo v Jeruzalem Epa
Nekateri menijo, da vsi znaki kažejo, da je s predsednikom ZDA nekaj resno narobe.

Družbena omrežja so spet preplavila ugibanja o zdravstvenem stanju ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Tudi tokrat je pozornost uporabnikov spleta pritegnilo njegovo vedenje med govorom.

Medtem ko so zadnjič pozornost pritegnile njegove težave z izgovarjanjem besed, so se tokrat obregnili ob to, kako drži kozarec, ko pije. Kozarec vode je namreč prijel z obema rokama. 

Trump bo premaknil veleposlaništvo v Jeruzalem Svet Javnost zaskrbljena, Trump že naročen pri zdravniku

Če so nekateri v šali dejali, da ima pač majhne roke, so drugi v tem videli precej bolj resen znak. Prepričani so namreč, da bi to lahko bil znak resnih zdravstvenih težav, na primer demence. Njegove motorične sposobnosti naj bi bile okrnjene. Oglasil se je televizijski voditelj Joe Scaraborough, ki naj bi mu "ljudje, ki so blizu njega, med kampanjo povedali, da Trump trpi za demenco"

Iz njegovega kabineta so že zanikali vsakršna namigovanja, da ima predsednik zdravstvene težave. "Vemo, kam ciljate. Nič ni narobe z njim," so se odzvali za Los Angeles Times. 

Tiskovna predstavnica Bele hiše Sarah Huckabee Sanders je pred kratkim napovedala, da bo Trump na začetku prihodnjega leta opravil zdravniški pregled in z rezultati seznanil javnost. 

Komentarjev 6
  • minimaxi 22:44 19.december 2017.

    javnost ne skrbi, večina pa si misli: crko, da bog da !!

  • silhuet 22:00 19.december 2017.

    Naši rdečkarji bi prav uživali, če bi bilo z Donaldom vsaj nekaj malega narobe. Žal bodo morali svoje rdeče riti stiskati kot znajo le oni in jih nastavljati eden drugemu.

  • Boris 20:23 19.december 2017.

    Puppet.