Svet
17239 ogledov

Javnost zaskrbljena, Trump že naročen pri zdravniku

Trump bo premaknil veleposlaništvo v Jeruzalem Epa
Ameriški predsednik Donald Trump pravi, da bo rezultate zdravniškega pregleda delil z javnostjo.

Med Trumpovo izjavo o Jeruzalemu je javnost opazila, da ima ameriški predsednik težave z govorom. Med nagovorom je nekaj besed izgovoril zelo nerazločno. Zelo hitro so vzniknila namigovanja, da je moralo biti z njim nekaj narobe.

Tiskovna predstavnica Bele hiše Sarah Huckabee Sanders je dejala, da je imel Trump zgolj suho grlo. "V prvem delu naslednjega leta je naročen na zdravniški pregled, kjer bodo opravili temeljit pregled," je dejala. Rezultate naj bi javno objavili. 

Trump je s 70. leti najstarejši med ameriškimi predsedniki, ki so nastopili svoj prvi mandat. V času predvolilne kampanje je objavil nekaj podatkov o svojem zdravju. 

Na vprašanje, ali bo tako kot njegovi predhodniki redno opravljal letne zdravniške preglede in o rezultatih obveščal javnost, Sandersova ni znala odgovoriti. Poudarila pa je, da je Trump zelo vzdržljiv. "Z njim sem bila 12 dni na poti po Aziji, in kljub temu da je malce starejši od mene, je imel dvakrat več energije kot jaz," je dejala Sandersova, ki meni, da je predsednik dobrega zdravja.  

Komentarjev 10
  • dragec 14:04 11.december 2017.

    zaskrbljeni so samo janšisi

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 12:21 10.december 2017.

    To da je nor, ni treba posebej predstavljati javnosti!

  • stary1 11:02 09.december 2017.

    Karel ERJAVC je TA BOLJŠI

Sorodne novice