Svet
7650 ogledov

Najstnica po mesecu dni pobegnila ugrabiteljem

Jasmine Block Facebook
Najstnica, ki je neznano kam izginila pred mescem dni, je pobegnila ugrabiteljem s tem, da je preplavala jezero.

15-letna Jasmine Block je izginila pred skoraj mesecem dni, 8. avgusta letos. Nazadnje so jo videli v okolici njene hiše v Minnesoti. Iskali so jo s policijskimi psi, helikopterji, za informacijami so poizvedovali njeni sošolcki, prijatelji njene družine.

Izkazalo se je, da so najstnico 29 dni zadrževali trije moški, ki so ji grozili z orožjem, jo maltretirali in jo držali priklenjeno v hiši, ki je od njenega doma oddaljena 300 kilometrov, je po pisanju NY Daily News potrdila policija.

internet Milano Svet Ugrabljeno manekenko prodajal za 300 tisoč evrov

Ugrabitelje so že priprli; gre za 20-, 31- in 32-letne moške. Najstnica jim je uspela pobegniti, ko so jo prvič od ugrabitve naprej samo pustili v hiši, da bi odšli po nakupih. Potrkala je na številna vrata, a vse hiše so bile prazne. Odločila se je preplavati jezero in pobegniti na drugo stran.

Skrila se je na travniku izza ene izmed hiš, kjer jo je mokro našel bližnji kmet. Poklical je policiste, ki so na mesto prišli ravno v trenutku, ko se je mimo peljal eden izmed ugrabiteljev. Skupaj z drugima dvema ga je policija odpeljala v pripor.

15-letnico so odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima lažje poškodbe.

Njena mama se je vsem zahvalila za podporo, predvsem pa za to, da v celem mesecu dni, odkar je njena hčerka veljala za pogrešano, niso izgubili upanja.

Dekle Svet Poskušal ugrabiti dekle, ljudje samo gledali

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.