Svet
22456 ogledov

Napad na šestletnika: "Mamica, zažgali so me!"

Dominick Krankall Reševalni pas/Twitter
Lahko bi se končalo s smrtjo, a je pogumni fantič preživel.

Mesto Bridgeport, približno sto kilometrov severovzhodno od New Yorka, je pred dnevi pretresel incident. Šestletnega dečka so starejši otroci namreč napadli z ognjem.

Dominick Krankall je bil s strani osemletnega soseda poklican k igri pred zgradbo. Osemletnik ga je zvabil v bližnjo lopo, tam so v zasedi čakali še štirje otroci. 

Opremljeni so bili z bencinom in vžigalniki. Ko je Dominick prispel, so z bencinom polili teniške žogice, jih prižgali in mu jih vrgli v obraz. Vse to je potrdila preiskava lokalne policije, njene izsledke je za radio WNBC predstavila Dominickova sestra Kayla Deegan.

"Kmalu po tem, ko je odšel iz hiše, je pritekel okrog vogala in se drl: Mamica, zažgali so me!" je zgroženo razlagala. "Celo življenje bo čutil fizične in psihične posledice," je dodala. 

Storilci so se takoj po napadu razbežali. Organi zvezne države Connecticut še preiskujejo vse okoliščine krutega napada.

Dominick Krankall | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Za mladega Dominicka je sestra zagnala spletno kampanjo, kjer zbira sredstva za njegovo rehabilitacijo. Do srede je zbrala že 70.000 dolarjev, čeprav si je za cilj zadala 50.000 dolarjev.

Maria Rua, mati napadenega otroka, je za WTHC dejala, da je omenjeni osemletnik, ki je Dominicka zvabil v past, že več kot leto dni psihično maltretiral njenega sina. Zahtevala bo pravico.

"Ves je oteklinah in krastah. Njegove lepe oči se sploh ne vidijo več," je v solzah razlagala pretresena mati. Dodala je, da pozna družino osemletnega oitroka, a da z njihove strani ni bilo glasu. Mati osemletnika zanika, da bi njen sin storil karkoli narobe, poroča WNBC.

Dominick bo naslednje mesece večinoma preživel v bolniški postelji, njegovo življenje na srečo ni ogroženo.

Komentarjev 3
  • gilgant 14:42 28.april 2022.

    AMERIKA--ZEMLJA SNA

  • Avatar Leon
    Leon 13:53 28.april 2022.

    ....omenjeni osemletnik, ki je Dominicka zvabil v past je več kot leto dni psihično maltretiral njenega sina. In ko bo osemletnik odrasel ....bo kandidiral za predsednika .....to je potem groza ,ki jo poznajo ne samo Američani ampak tudi Slovenci .

  • Avatar pantani
    pantani 13:50 28.april 2022.

    Groza :(

Sorodne novice