Svet
82406 ogledov

Našli so jo dve leti po smrti, sedela je na stolu

Italijanska policija A. Š.
Sosedje je niso videli od septembra 2019. Menili so, da se je med pandemijo odselila.

Umrla je sama, doma. Najbrž iz zdravstvenih razlogov, sedeč na kuhinjskem stolu. In tam je ostala, več kot dve leti, piše italijanski medij Corriere Della sera. Policijska preiskava še poteka, a je najverjetnejša hipoteza o tragični usodi osamljene ženske iz italijanskega Prestina, ki je bila odkrita po naključju. 

Ženska ni imela nobenih sorodnikov, svojo zasebno hišo v Pestinu je prodala tujcu, z dosmrtno pravico bivanja v njej. Novi lastnik, Švicar, se je obrnil na policijo, ker so ga sosedje opozorili na nevarno vejevje in drevesa na vrtu. Tako je prišlo do odkritja. 

kanye west, kim kardashian Magazin Kim Kardashian verjame, da jo želi Kanye West umoriti Umor v središču Reke Reka Svet Umor v središču mesta: Mirno sta pila čaj in kavo, potem pa ... Policijsko vozilo Slovenija Umor pri Sevnici: 47-letnik z otroki prišel na postajo in dejal, da je doma mrtva žena

Najverjetneje umrla naravne smrti

Ko so policisti in gasilci vstopili v stanovanje, so našli mumificirano truplo ženske, ki je še vedno sedelo na stolu. Hiša je bila zaprta in urejena. Na telesu ženske bodo opravljene potrebne preiskave, vendar so preiskovalci že prepričani, da je umrla naravne smrti. 

Sosedje so potrdili, da je niso videli že dve leti, a so bili prepričani, da se je med pandemijo odselila. Tudi novi lastnik hiše je potrdil, da z žensko ni mogel že dlje časa stopiti v stik.    

 

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.