Svet
7199 ogledov

Neznanec ga je udaril na ulici: ni preživel

Italijanska policija Profimedia
Identiteta napadalca še ni znana, čeprav je nekdo želel prevzeti krivdo za napad.

75-letni Luigi Pulcini, ki ga je mimoidoči 6. avgusta napadel na ulici v Italijanskem Altopasciu, žal ni preživel. Moški je 15. avgusta, po desetih dneh kome, umrl v bolnišnici.

Zdaj pri sosedih nadaljujejo z iskanjem napadalca, ki mu je uspelo pobegniti. Zaradi tragičnega razpleta ga iščejo zaradi umora.

Gledal naj bi dekle ...

Moškega je po rekonstrukciji policije udaril mladenič, ki je žrtev obtožil, da je gledal dekle. Zaradi udarca se je zgrudil na tla in izgubil zavest, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Pripeljali so ga v bolnišnico, kjer so ga takoj operirali, da bi zmanjšali posledice udarca, vendar se moški ni več zbudil iz kome.

Identiteta napadalca še ni znana. V preteklih dneh se je sicer policistom predstavil 30-letnik, ki je prevzel krivdo za surov napad, a preiskovalci tožilstva v Lucci, ki koordinira preiskavo, njegovi različici ne verjamejo. Prepričani so, da 30-letnik poskuša prevzeti krivdo pravega napadalca.

Fotografije je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Črna kronika - preberite si več na naši spletni strani!  

Vas zanima kronika na obali? Preberite več na kronika obala.

Spolno nasilje Slovenija Slovenija Kradel cerkveni les in zahteval seks od šolarke Michel Hessmann Jumbo-Visma Jumbo-Visma Šport Rogličev pomočnik suspendiran zaradi dopinga Slovenija Pa ne že spet: Po Sloveniji nalivi, plazovi, zaprte ceste
Komentarjev 2
  • Naklonsky 16:55 17.avgust 2023.

    mr: Taubi & co: refugees welcome

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 08:18 17.avgust 2023.

    Bog se usmili za kaj vi dobivate plačo...