Svet
21 ogledov

Palinova snifala kokain in varala moža

Sarah Palin Žurnal24 main
Misija avtorja nove biografije Sarah Palin je očitno uspela. Izbrskal je cel kup pikantnih podrobnosti.

Takih življenjskih detajlov, ki prav nič ne pritičejo republikanski podpredsedniški kandidatki na zadnjih predsedniških volitvah v ZDA – o tem, kakšna bo njena vloga na prihodnjih, pa še ni rekla zadnje –, v novi biografiji ne manjka.

Tri pikantnosti

Vsebina je še dobro varovana skrivnost, National Enquirer pa je obelodanil nekaj podrobnosti iz knjige Joeja McGinnissa The Rogue: Searching for The Real Sarah Palin (Iskanje resnične Sarah Palin).

Varanje
Tako naj bi avtor med drugim razkrival, da je v devetdesetih letih svojega soproga Todda pol leta varala z njegovim poslovnim partnerjem. Ti očitki so se sicer pojavljali že v preteklosti, vendar sta jih zakonca Palin zavračala. Prijatelji naj bi pisatelju povedali, da je v tistem času Todd tožil zaradi pomanjkanja intimnosti v zakonskem življenju.

Košarkar za eno noč
Leto pred tem, ko je skočila v zakonski jarem, pa naj bi si privoščila afero za eno noč s profesionalnim košarkarjem Glenom Riceom, ki je eno sezono preživel pri Knicksih. Strast naj bi potešila kar v študentski sobi njene mlajše sestre.

Snif, snif
McGinniss v knjigi navaja tudi, da so Palinovo videli snifati kokain na zabavi s prijatelji. Marihuano pa naj bi na kolidžu kadila kar v družbi profesorja. Nad kokainom naj bi bil še bolj navdušen njen soprog.

Komentarjev 4
  • kapibara 08:15 15.september 2011.

    Sorči,ampak meni je še zmeraj odlično fuk-š - s temi očalci... :-)

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:07 15.september 2011.

    Baba je tko blont,da je kokain zamenjavala za moko in pecilni prašek!!Sicer pa je vse to mogoče samo v deželi požiralcev hamburgerjev iz Hamburgerlanda!

  • smito23 22:13 14.september 2011.

    v ameriki imajo dve desni stranki: desno demokratsko in skrajno desno republikansko - v obeh primerih gre za simpatizerje hitlerja.Recimo NE janšizmu!