Svet
7334 ogledov

Po komarjih nova nadloga: "Nisem vedela kam stopiti, ker jih je bilo toliko"

Ščurki Profimedia
V hrvaškem mestu se soočajo z novo nadlogo.

Poročali smo že o invaziji komarjev v hrvaški Slavoniji in predvsem v mestu Osijek. 

Sedaj se prebivalci tega hrvaškega mesta borijo še s ščurki. Tamkajšnji prebivalci poročajo, da po nekaterih ulicah ni mogoče hoditi, ne da bi jih pohodili, saj jih po tleh kar mrgoli. 

Komarji Pritiskajo na vlado Svet Alarmantno. Na Hrvaškem invazija, ki je ne pomnijo. Dezinfekcija proti komarjem v Osjeku Nevzdržno Svet Naval komarjev na Hrvaškem: Tako poteka dezinsekcija

"Hodila sem s hčerko po ulici in nisem vedela, kam stopiti, ker jih je bilo toliko," je za Glas Slavonije pvoedala tamkajšnja prebivalka. 

Večerni sprehodi, ki so si jih mnogi sedaj privoščili, potem ko so z dezinsekcijo uspešno odstranili komarje, so tako spet postali nočna mora. 

Hrvaški strokovnjaki sicer opozarjajo, da je Osjek "zasedla" nova vrsta ščurkov - namesto rumenih nemških so se v zadnjih letih tam pojavili črni ameriški člurki, ki so bolj odporni. 

Stenice V bolnišnici Svet Nočna mora turistke na Hrvaškem: Najprej sem mislila, da so komarji

Pri osiješkem podjetju za dezinfekcijo, dezinsekcijo in deratizacijo pravijo, da bi bilo ščurkov manj, če bi vsi temeljito počistili smeti. Težava pa je tudi v tem, ker so zaradi množičnega izseljevanja iz mesta mnogi prostori zapuščeni, kar je idealno za njihovo razmnoževanje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • kvasetotidogajamona 08:28 06.julij 2019.

    ustaši umazan narod se ne čudim, samo naj njihovo kugo ne nosijo v slovenijo.. golazen hrvaška

  • Avatar Zueliansa
    Zueliansa 01:41 06.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com