Svet
2889 ogledov

Priznal grozote, ki ji jih je storil

Viktorija Marinova Epa
Mama osumljenca je povedala, da ji je sin priznal, kaj je storil pokojni novinarki.

Mama 20-letnega Bolgara Severina Krasimirova, ki je edini osumljenec umora in posilstva 30-letne novinarke Viktorije Marinove, je povedala, da ji je sin priznal svoje dejanje.

Po poročanju bolgarske televizijske postaje Nova je osumljeni Krasimirov dejanje storil v stanju zmanjšane prištevnosti. "Priznal mi je, da je dejanje storil pijan in močno drogiran," je osumljenčeva mama Nadežda Krasimirova povedala bolgarskemu novinarju.

Mama 20-letnika je dodala, da je po priznanju sin začel jokati. "On ni takšen, tega ne morem razumeti," je sklenila skrušena mama.

Bolgarsko tožilstvo je v odsotnosti Krasimirova spisalo obtožnico zoper njega in s strani Nemčije, kjer so ga prijeli, zahtevali njegovo izročitev.

Kot je znano, truplo 30-letne novinarke Viktorije Marinove so v soboto našli v parku ob Donavi v mestu Ruse v Bolgariji. Pred smrtjo je bila brutalno pretepena, njen obraz je bil praktično neprepoznaven. Kot so ugotovili pri obdukciji je bila pred smrtjo posiljena, storilec pa jo je na koncu zadavil.

Izginili so njen mobilni telefon, del oblačil in ključi od avtomobila; mobilni telefon umorjene novinarke so preiskovalci našli v stanovanju osumljenca v mestu Ruse.

Viktoria Marinova Bolgarija Svet Pretepena do neprepoznavnosti, osumljenec prijet Viktoria Marinova Umor Svet Žalosten konec 30-letne novinarke

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.