Svet
4905 ogledov

Ruska konkurenca McDonald'su odpira svoja vrata

McDonald's McDonald's
V Rusiji nameravajo odpreti vrata lastni restavraciji s hitro prehrano, ki bodo nadomestile legendarni McDonald's. Imenovala se bo "Vkusno & točka".

To je za CNN povedal tiskovni predstavnik nove družbe za upravljanje Sistema PBQ. Prvih 15 restavracij verige se bo v Moskvi in okolici odprlo 12. junija, "v bližnji prihodnosti sledijo odprtja drugih točk po vsej Rusiji," so še sporočili iz nove družbe. Ime verige in načrte za prihodnost bodo objavili naknadno.

Lada granta Ubogi kupci Avto Začelo se je: Rusija uradno v prazgodovino

Na novem logotipu podjetja, ki so ga delili s CNN, so upodobljeni "glavni simboli restavracije" - to sta na zeleni podlagi narisani dve palčki rumenega krompirčka in oranžen krog, ki ponazarja burger.

 | Avtor: PBQ PBQ

McDonalds Novogradnja Avto Ljubljana bo dobila še en McDonald's

McDonald's se je po invaziji Rusije na Ukrajino v skladu s številnimi drugimi zahodnimi podjetji odločil Rusijo zapustiti in prodati svoje poslovanje. Tako je po več kot 30 letih zapustil Rusijo. McDonald's je imel v Rusiji 850 restavracij, v katerih je bilo zaposlenih 62.000 ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.