Avto
27868 ogledov

Ljubljana bo dobila še en McDonald's

petrol Saša Despot
Tokrat bo treba na avtocesto.

Petrol namerava kot najemnik Darsovih površin močno posodobiti svoji postajališči na avtocestnem postajališču Barje na južni ljubljanski obvoznici, ki veljata za med najbolj obljudenimi na slovenskem avtocestnem križu.

Najprej bo prišlo na vrsto južno postajališče, torej v smeri Novega mesta. Po modernih standardih zgrajeno postajališče bo v svojih 900 kvadratnih metrov velikih prostorih združevala kar tri ponudnike prehrane. Partnerja pri projektu sta McDonald's oziroma njegovo regionalno predstavništvo ter Marche, s katerima Petrol posamezno sodeluje že tudi pri nekaterih drugih postajališčih. Tretji ponudnik bo Petrolov Fresh. S tem želijo vsakemu obiskovalcu nuditi gastronomsko izkušnjo po njegovem okusu.

Gradnja se bo začela leta 2022, zaključena pa naj bi bila do avgusta. Takoj nato se bodo lotili še podobne novogradnje na nasprotni strani avtoceste. 

Kot so sporočili iz Petrola, bo imelo postajališče po novem 18 točilnih mest za vse tipe fosilnih goriv, napovedujejo pa tudi umestitev polnilnice na vodik. Hkrati bo na "več kot 10 parkirnih mestih" nameščene električne polnilnice, predvidena pa je tudi možnost širitve polnilnic na območje bližnjega počivališča.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • anica00 22:43 18.september 2021.

    Optimalen čas za odprtje nove restavracije.

  • Tana 22:31 10.september 2021.

    Sramota Žurnal, da promovirate še ta strup!

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 17:05 10.september 2021.

    Sranje se še naprej širi po Sloveniji.