Svet
14 ogledov

Sanaderja temeljito pregledali

Ivo Sanader Žurnal24 main
Iva Sanaderja so zaradi bolečin v nogi pregledali zdravniki. Njegovi odvetniki menijo, da bi lahko imel tudi sepso.

Iva Sanaderja so okoli devete ure zjutraj prepeljali v zaporniško bolnišnico, kjer je ostal približno tri ure. Kakšno diagnozo so mu zdravniki postavili, še ni znano. Portal 24 sata poroča, da naj bi mu opravili ultrazvok noge in še nekaj preiskav.

Najbolj znan hrvaški zapornik v tem trenutku je že v priporu v Salzburgu imel težave s kolenskimi vezmi. Kot trdijo njegovi odvetniki, se mu je stanje zdaj poslabšalo. "Specialisti so nas opozorili, da bi bilo stanje lahko hujše. Prosili bomo, da ga temeljito pregledajo. Vse skupaj traja predolgo in ni videti, da bi se stanje izboljšalo, zato obstaja nevarnost sepse," je včeraj dejal njegov odvetnik Čedo Prodanović.

Zaradi težav z nogo je včerajšnje zaslišanje protikorupcijske komisije potekalo v zaporu Remetinac. Dveurno zaslišanje je potekalo brez težav. Sanader je zavrnil obtožbe v zvezi z zadevo Fimi-media. Prav tako ni odgovarjal na vprašanja tožilcev, saj se je že na začetku zaslišanja izrekel za nedolžnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.