Svet
25618 ogledov

Srce parajoče prve besede dečka, ki je preživel padec gondole

Nesreča žičnice v Italiji Profimedia
Petletnega dečka, ki je preživel grozovito nesrečo gondole v Italiji in se zbudil iz kome, naj bi rešil očetov zadnji objem. Njegove prve besede so srce parajoče.

Petletni deček Eitan Biran, ki je kot edini preživel nesrečo žičnice ob italijanskem jezeru Maggiore, je prišel k zavesti. Ob njem je bila teta.

Nesreča žičnice v Italiji Umrl še rešeni otrok Svet Gondola smrti: potnike razmetalo po okolici

Nesreča žičnice v Italiji | Avtor: Epa Epa

Psiholog je dejal, da je pred dečkom "dolga in težavna pot", dokler si ne opomore, za zdaj pa so mu povedali le, da je v bolnišnici in da nekaj dni spi. Eitan je v nesreči žičnice utrpel poškodbe lobanje, prsnega koša in trebuha. V nesreči je izgubil mlajšega brata, starše, prababico ter pradedka. V nesreči je umrlo 14 ljudi, Eitan pa je edini preživeli padec žičnice z velike višine na strmo pobočje. Pogreb družine Biran bo v vasi na severu Izraela, petletni fant pa je v bolnišnici v Torinu v Italiji, piše The Sun.  
Ko se je zbudil iz kome, je bila poleg njega v bolnišnici teta. The Sun navaja prve besede dečka. Vprašal je: "Kje sem? Kje so moji starši?". 

Nesreča kabinske žičnice italija Svet To naj bi bil vzrok za nesrečo, ki je vzela 14 življenj

Deček je zaradi poškodb prsnega koša in trebuha ter zlomov okončin še vedno z zdravstvenega vidika v kritičnem stanju. 
Viri iz bolnišnice trdijo, da naj bi očetov zadnji objem ublažil usodne poškodbe glave. "Oče je bil priseben, morda ga je rešil zadnji nagonski objem in ga zaščitil pred smrtjo," poročajo italijanski mediji. Eitan se je rodil v Izraelu, zadnja štiri leta pa je z družino živel v Italiji, kjer je njegov oče študiral medicino. Njegova prababica in praded sta živela v Izraelu, po cepljenju proti koronavirusu pa sta obiskala družino v Italiji.
 

Komentarjev 1
  • Richard_Mason 16:47 30.maj 2021.

    V prvem mesecu sem prejel 23785 ameriških dolarjev, zadnji mesec pa 29847 dolarjev, samo delal sem od spleta od doma. Sem redni študent in delam le 2 do 3 ure na dan. Več informacij tukaj ...... >>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦