Svet
6704 ogledov

Srednješolki sta obračunali s pestmi

Dijaki Pixell
Dekleti sta se stepli, vrstniki pa so dogajanje snemali in navijali.

V zadnjem času naj bi zabeležili več pretepov med srednješolkami v Splitu. Zadnji takšen dogodek se je zgodil v ponedeljek. Na ulici sta se stepli dekleti, ki nista skoparili z udarci. Dogajanja pa so z navijanjem pospremili vrstniki, ki so njun pretep tudi posneli. Posnetke so objavili na spletu, a so jih kasneje umaknili. Na njih je bilo videti, kako sta dekleti obračunali s pestmi. Padale so tudi brce.

Hrvaški Index poroča, da sta se stepli dijakinji prvega in drugega letnika. Jabolko spora med dekletoma naj bi bil neki fant. Šola, ki jo obiskuje ena od dijakinj, je dogodek prijavila policiji. Klicali so jih tudi občani, a so se dijaki ob prihodu policije na kraj dogodka razbežali.

pretep dijakinje | Avtor: PrtScr 24sata PrtScr 24sata

Ena od deklet naj bi v spremstvu staršev že obiskala policijsko postajo, drugo naj bi v kratkem privedli. Policija o podrobnostih ni želela govoriti, saj gre za mladoletnici. Pod pogojem anonimnosti so za 24sata.hr spregovorili nekateri profesorji s srednjih šol v Splitu. Takšni pretepi naj ne bi bili redki, čedalje pogosteje pa naj bi med seboj obračunala dekleta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Lavdan 19:38 30.januar 2018.

    Kaznovati bi morali fante, ki so stali zraven namesto, da bi ju razdvojili.

Sorodne novice