Svet
81088 ogledov

Srhljiv posnetek: Plačala 12.000 €, umrla v Ferrariju. Slišali so se kriki ...

Ferrari Lamborghini trčenje Sardinija Facebook Tragičen prizor s Sardinije.
Prehitevanje je bilo usodno za dvojico v športnem avtomobilu.

Na jugu Sardinije je pred kratkim potekala večdnevna revijalna avtomobilistična prireditev. Na njej so lahko sodelovali le bolj premožni, saj je bila namenjena "superavtomobilom".

Tisti, ki so se želeli vključiti s svojim vozilom, so morali organizatorjem plačati dobrih 12.000 evrov. Tisti, ki so si za sodelovanje izposodili modele Ferrarija SF90, so plačali dvakratnik tega zneska.

Med enim od odsekov so se vozniki podili po državni cesti 195 Sulcitana na skrajnem jugu italijanskega otoka. Dva Švicarja v Ferrariju sta se ob poskusu prehitevanja smrtno ponesrečila.

S svojim rdečim vozilom se je voznik lotil prehitevanja temnega Lamborghinija ravno v trenutku, ko je slednji začel prehitevati avtodom. Prišlo je do trčenja, avtodom se je prevrnil, oba športna avtomobila sta zletela s ceste.

Švicarja v Ferrariju, stara 63 in 67 let, se nista pravočasno rešila iz goreče pločevine in utrpela usodne poškodbe. Ostali udeleženci nesreče, vključno s potnikoma Lamborghinija - 61-letnim parom iz Indije, so jo odnesli z različnimi poškodbami.

"Ko sva z ženo zlezla iz avtodoma, sem pomislil, da sem v peklu," je za Bild povedal voznik avtodoma Lorenzo M., ko je opisal prizore nesreče.

Isti medij je navajal priče nesreče, ki so povedale, da so se na kraju tragičnega dogodka slišali kriki obeh preminulih Švicarjev.

dezurni@styria-media.si 

Komentarjev 10
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:22 06.oktober 2023.

    Naravna selekcija!!!

  • fuckZ24 07:44 05.oktober 2023.

    Idioti pofukani. Čisto vsi so prehitevali čez polno črto. Škoda, da sta se sesula samo ta dva. Vsi bi se moral med sabo treščit in pocrkat. Namesto tega najebe en nič kriv avtodomar. Po možnosti z otroki zadaj.

  • Kmodri 00:27 05.oktober 2023.

    Darwinova nagrada!

Sorodne novice