Svet
15515 ogledov

Študentka nenadoma umrla, mama opozarja

Mandy in Lindsey Boone Facebook
Mlado dekle umrlo zaradi večletne slabe prehrane.

Študentka kriminologije Lindsey Boone, ki je bila obsedena s težo, je - kot so ocenili zdravniki - umrla zaradi večletnih slabih prehranskih navad. Natančnega razloga smrti niso izpostavili, verjamejo pa, da so k temu pripomogle tablete jabolčnega kisa, ki jih je dekle zaužilo ob čisto vsakem obroku.

20-letnico so nedavno mrtvo našle njene sostanovalke, s katerimi si je delila stanovanje v Brightonu, piše Daily Mail. Zdravnica ob obdukciji ni mogla določiti natančnega razloga smrti, medtem ko je študentkina mama Mandy Bone preko spletnih omrežij začela pravo kampanjo osveščanja. Predvsem mlada dekleta in njihove starše opozarja na previdnost ob različnih dietah.

Njena hčerka se je držala strogih prehranjevalnih navad, ki so vključevale tudi redni post in odrekanje hrane ter redno jemanje različnih prehranskih dodatkov, med drugim tudi tablet jabolčnega kisa. Ta vrsta kisa naj bi naravno zavirala apetit.

Hujšanje Magazin Napake, ki jih delamo, potem ko smo se zredili

Po smrti 20-letnice so med drugim našli njen prehranski dnevnik s pravili. Med drugim je pisalo: "Ne vnašaj več kot 1.200 kalorij dnevno." ... "Ogljikove hidrate lahko ješ le enkrat dnevno, a le, če je nujno." ... "Ostani v knjižnici dlje časa in ne jej." ... "Ne pozabi popiti jabolčnega kisa."

V sobi pokojne so našli tudi tablete za zmanjšanje telesne teže, poleg pa tudi tablete za premagovanje depresije. V lanskem letu je 20-letnica izgubila očeta, takrat je prejela antidepresive in tablete za zmanjševanje tesnobe. Krvne preiskave po smrti 20-letnice niso pokazale nič nenavadnega, sumljiva je bila le povišana raven kisline v krvi, ki pa vendarle ni bila smrtonosna.

Zdravniki so na koncu menili, da je bila smrt 20-letnice posledica več dejavnikov. Na koncu ji je odpovedalo srce, natančno zakaj, pa zdravstvo ni ugotovilo.  

trgovec sadje zelenjava Ni kajenje Zdravje Analiza: največji dejavnik tveganja za zdravje

dieta | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Latilessa
    Latilessa 23:49 30.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 16:06 30.oktober 2019.

    Antidepresivi imajo sicer pod stranskimi učinki napisano odpoved srca. Tko by the mimo, če še ne veste. Ampak zdravila nikol niso kriva, zmerom se najde kakšna mravljica, ki je priskočila mimo in povzročila zdravstveno škodo.