Svet
804 ogledov

Tudi teroristi se bojijo koronavirusa

Islamska država Profimedias
Teroristična skupina Islamska država svojim borcem svetuje, naj se izogibajo Evrope in si nekaj časa raje bolj umvajo roke, kot podajajo v nove teroristične podvige.

Teoristični medij Al Naba je objavil priporočila za borce skupine Islamska država. Teroristična skupina svetuje vsem, ki so okuženi s koronavirusom, naj se izogibajo območij pod nadzorom IS, da ohranijo zdravje drugih in izpolnijo sveto dolžnost zaščite pred boleznimi. Svetuje tudi, kako se je najbolje izogniti okužbi in naj se prepustijo bogu, da jih obvaruje pred boleznijo. Prav tako naj za vsak primer pokrijejo usta, ko zehajo ali kihajo.

Jelko Kacin Slovenija Zadnja opozorila iz kriznega štaba

Al Naba intenzivno poroča o koronavirusu kot tudi vsi drugi normalni svetovni mediji. Uvodoma je teroristični medij izražal veliko zaskrbljenost nad širjenjem okužb med kitajskimi Ujguri, ki lahko prinesejo okužbo na ozemlja pod nadzorom IS. Sedaj se osredotočajo na koronavirus kot na problem sveta, proti kateremu se borijo.

Vojni v Siriji in Jemnu onemogočata ugotavljanje natančnejšega števila okužb, Afrika, kjer je IS skupaj s povezanimi skupinami dejavna, pa za zdaj nima večjih težav s koronavirusom. Vendar pa so bili primeri okužbe potrjeni v državah, ki jih IS šteje za del svojega kalifata, kot so Afganistan, Alžirija, Egipt, Indija, Indonezija, Irak in Filipini.

Škandalozno Šport Namesto, da bi ostal v samokaranteni, je storil tole

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.