Svet
93466 ogledov

Učiteljica zaradi božičnega darila razjezila starše

Učiteljica v razredu
Učiteljica je vsakega otroka prosila, naj ji za božič podari 12 evrov. To je ujezilo starše, ki so bili zgroženi nad njeno zahtevo.

Ko gre za božič, nekateri starši radi obdarujejo učitelje svojih otrok, čeprav to ni obvezno. Večinoma gre za malenkosti, na primer za kavo ali škatlo čokolade. Ena od mam pa je bila šokirana nad prošnjo hčerkine učiteljice, poroča britanski Mirror.

ana soklič Magazin Znana učiteljica petja ocenila nastop Ane Soklič, to jo je pustilo odprtih ust

Učiteljica je namreč prosila, naj ji vsak otrok donira 12 evrov, kar bi, če bi ji dal denar vsak od učencev, pomenilo okoli 160 evrov. Ko so jo starši vprašali, kaj bi naredila s tem denarjem, je povedala, da je že izbrala svoje božično darilo – dizajnerske čevlje. Vse skupaj je mama delila na forumu za starše Mumsnet in prosila druge starše za nasvet, saj ne ve, kako ravnati glede prošnje učiteljice.

perkins To še zdaleč ni vse Magazin Učiteljica učenkam prinesla kolačke, "obogatene" z moževo spermo

Salonarji, salonar, čevlji, pete, ženska, najlonke | Avtor: Profimedia Profimedia

Akcijo za darilo naj bi sicer sprožila ena od mam, vendar pa so bili odzivi negativni. Starši želijo ustaviti načrt za nakup dizajnerskih čevljev. "Vedno sem za, da kupuje stvari za učitelje in ne razumem, zakaj ne bi dobila tistega, kar si resnično želi, ne samo skodelice kave," je zapisala ena od mam, številni starši so se na njeno objavo hitro odzvali in ji razkrili, da je pri tem narobe vse. "Brezsramno! Kako lahko sploh zahteva to?" je zapisala ena mama, druga pa se je strinjala: "Resnično zahteva preveč denarja, sploh za leto, s katerim se vsi mučimo."
 

Komentarjev 13
  • David_Cobb 14:14 20.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Toma 07:16 20.december 2021.

    Pa saj je skromna! Pravi dizajnerški čevlji stanejo okrog 500€.

  • Avatar Anstanolla
    Anstanolla 23:58 19.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m