Svet
9620 ogledov

Ugrabitelj priznal in opisal, kako je zlorabil 12-letnico

Ninoslav Jovanović
Srbski pedofil preiskovalcem opisal, kako je ugrabil in zlorabil 12-letno deklico.

Kot je znano, srbska policija je v nedeljo po obširnem iskanju prijela že prej obsojenega pedofila in ugrabitelja Ninoslava Jovanovića, v javnosti poznanega tudi po vzdevku Malčanski brivec.

Iskanje je potekalo 17 dni, potem ko je 20. decembra lani Jovanović ugrabil 12-letno deklico Moniko K., ki so jo policisti iz rok ugrabitelja rešili 29. decembra. Policisti so ga našli na pokopališču nedaleč stran od hiše njegovih staršev v Malči.

Razkril, kako jo je ugrabil

Preiskovalci primera so ugrabitelja že zaslišali, srbski portali pišejo, da je podal svoje priznanje. 12-letno deklico je ugrabil na podlagi laži, da je novi električar v šoli, kamor 12-letnica hodi. Zato je sedla z njim v avto. Rekel ji je, da jo bo peljal v šolo.

Ko je ugotovila, da jo pelje nekam drugam, ji je rekel, da je njen oče ukradel nekaj dragocenosti in da bo morala biti z njim, dokler teh dragocenosti ne vrne, piše Blic.

Jovanović je priznal, da je deklico strigel in jo večkrat zlorabil. Ko je skušala pobegniti, ji je zagrozil, da bo ubil njenega očeta. Jokala je in prosila, da jo spusti. Ugrabitelj je vozil ukradeni Fiat punto; ko se je z njim zaletel v drevo, sta z deklico pot nadaljevala peš. Spala sta v zapuščenih vikendih ali improviziranih šotorih v spalni vreči.

Ninoslav Jovanović Tako bi mu sodil Svet Srhljive besede očeta srbskega ugrabitelja

pedofil srbija monika 12-letnica ugrabitelj | Avtor: Facebook Facebook

pedofil srbija monika 12-letnica ugrabitelj Srhljivka Svet 12-letnica po devetih dneh spregovorila o tem, kaj ji je delal ugrabitelj

Dosmrtni zapor?

Srbski mediji še pišejo, da Jovanoviću grozi dosmrtni zapor. Kot so potrdili na srbskem tožilstvu, zoper njega teče postopek zaradi ugrabitve in posilstav otroka. Glede na to, da je že prej skoraj dvajset let preživel v zaporu zaradi posilstva, je velika verjetnost, da mu bo sodišče izreklo kazen brez možnosti pomilostitve.

Srbsko javnost je močno pretresala ugrabitev otroka, kakršne v državi ne pomnijo, še bolj tudi zaradi tega, ker so posiljevalca iz zapora spustili tri leta prej in to zaradi vzornega vedenja. Ravno decembra lani je v veljavo v Srbiji stopila sprememba zakona, v skladu s katero posiljevalcem ni možno skrajšati kazni.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.